• Featured Netherlands News

  Dutch Join Norwegians on F-35 Brake Chute Development

  The Netherlands will join Norway on the development of the brake chute for the Lockheed Martin F-35, the Norwegian government confirmed last week.

  Read Article
  Dutch Join Norwegians on F-35 Brake Chute Development
 • Featured Netherlands News

  Nederlandse Bedrijven Gaan Deel Onderhoud JSF Uitvoeren

  Het Amerikaanse ministerie van Defensie heeft een deel van het onderhoud van de Joint Strike Fighters (F-35’s) die in Europa en de Pacific gestationeerd worden, toegekend aan Fokker en Aeronamic.

  Read Article
  Nederlandse Bedrijven Gaan Deel Onderhoud JSF Uitvoeren

Netherlands News

 • Zo Trainen Piloten met de F-35

  http://noventas.mobi // October 26, 2016
  Lockheed Martin’s F-35 fighter is een van de meest geavanceerde en duurste wapensystemen. Zo traien amerikaanse piloten ermee.
 • JSF maakt route vandaag af

  LeeuwarderCourant.nl // June 08, 2016
  De JFS zal zijn route eindigen boven het noordelijk deel van Nederland vandaag.
 • JSF maakt kennis met het grote publiek

  Upinthesky.nl // June 08, 2016
  De F-35 maakte gisteren een rondvlucht boven Nederland. De vlucht voerde het toestel over heel Nederland, van Groningen tot Kinderdijk en van Enschede tot Scheveningen.
 • JSF opvallend positief in het nieuws

  Niews.nl // June 07, 2016
  ,,Hier zit waarschijnlijk een uitgekiende marketingstrategie achter”, zegt reclamestrateeg Rob Benjamens. ,,Dit doet denken aan de wervingscampagnes voor de landmacht.” De spotjes met als thema ‘geschikt/ongeschikt’ vielen meerdere keren in de prijzen.
 • Rondvlucht JSF boven Nederland

  BrabantsDagblad.nl // June 07, 2016
  De JSF is om 14.19 uur vertrokken van Vliegbasis Leeuwarden en vliegt volgens de geplande route onder meer over de luchtmachtbases Gilze-Rijen en Volkel. Vorige week donderdag ging de rondvlucht niet door vanwege laaghangende bewolking.
 • Geluidstest: Aankomst F-35 Joint Strike Fighter op vliegbasis Volkel

  Medium // June 01, 2016
  Oorspronkelijk was het de bedoeling dat de JSF op de woensdag al zou aankomen. Door het slechte weer werd het echter een dag later. Met zeven mensen van de pers werden we naar de runway (start en landingsbaan) gereden. Allen voorzien van een rood hesje met ‘pers’ er op