Belgium News

ILIAS SOLUTIONS ONDERTEKENT EEN MEMORANDUM VAN OVEREENKOMST MET LOCKHEED MARTIN

ILIAS Solutions // June 12, 2018

Brussel, 12 juni 2018 - ILIAS Solutions heeft onlangs een Memorandum of Agreement met Lockheed Martin ondertekend om verdere langdurige samenwerking te ontwikkelen, als de Belgische regering besluit de F-35 te kiezen om de F-16's te vervangen. Deze samenwerking zal voornamelijk betrekking hebben op de opname van het ILIAS Defensieplatform in de internationale verkoop van Lockheed Martin.

Jean-Pierre Wildschut, Managing Director van ILIAS Solutions, zei: "Ik ben heel blij dat we vandaag deze MoA hebben ondertekend met Lockheed Martin die de relatie tussen onze bedrijven nog tientallen jaren zal verlengen. Voor ILIAS Solutions zal het versterken van onze samenwerking met Lockheed Martin niet alleen onze internationale groei ondersteunen, maar ook onze productcapaciteit versterken ".

Gregory Day, F-35 Belgium Business Development van Lockheed Martin Aeronautics, verklaarde: "Lockheed Martin is zeer verheugd om zijn langdurige relatie met ILIAS Solutions te versterken en uit te breiden en te profiteren van zijn bewezen vermogen om het behoud van de vloten van onze klanten te ondersteunen".